X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Julin a spus că a primit un mesaj vocal de la Kostomarov

2 apr. 2023,, 16:45   Sport
2333 0

Campionul olimpic la patinaj artistic Roman Kostomarov, care se află în spital, a trimis un mesaj vocal antrenorului Alexandr Julin.

„De ziua lui Roman, noi toți, toți prietenii lui, i-am trimis un mesaj vocal pe un telefon care nu funcționa. Am spus multe lucruri bune și am trimis totul Oksanei (Domnina). Și acum două zile am primit un mesaj vocal de la Roman Kostomarov.

Vă puteți imagina ce mi s-a întîmplat. Deschid telefonul cu mîinile tremurînde, aud vocea lui Roma, slabă, da, dar absolut adecvată. El a mulțumit tuturor celor care i-au urat la mulți ani. Adică, omul a ieșit din această stare și a spus că va lupta, intenționează să se antreneze activ.

Am auzit multe cuvinte pozitive în vocea lui. Sincer, am plîns puțin chiar și cînd am ascultat toate astea. Pentru că ne-am rugat cu toții pentru el foarte mult timp, îngrijorați. Cred ca toata tara.

Vreau doar să-I urez lui Roma să iasă din această situație și multă sănătate ”, a spus Julin la NTV.


Reamintim că Kostomarov a fost internat cu pneumonie în ianuarie anul acesta. După ceva timp, a făcut sepsis, așa că medicii au fost nevoiți să amputeze patinatorului picioarele și mai multe degete pe mîini. Apoi s-a cunoscut despre afecțiuni la nivelul creierului sportivului, el a trecu prin două atacuri cerebrale. Ulterior, din cauza sepsisului, i-au fost amputate degetele de la mîna stîngă. Acum patinatorul și-a venit, este pregătit pentru protezare. Pe 31 martie, au apărut informații despre pregătirea lui Kostomarov pentru transportul în Germania pentru tratament și recuperare. Cu toate acestea, mama și soția sportivului au negat aceste informații.

7
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?