Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

FIFA a anunțat care este cel mai viral meci de pînă acum de la Cupa Mondială

9 dec. 2022,, 18:02   Sport
2005 0

Partida dintre selecţionatele Franţei şi Poloniei din optimile de finală, este cel mai viral meci de pînă acum de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar. Cel puţin astfel arată datele culese de pe platformele digitale ale FIFA.

Conform analizei etichetelor oficiale ale partidelor, confruntarea dintre Franţa şi Polonia, disputat în data de 4 decembrie şi în care francezul Kylian Mbappe a avut o prestaţie magnifică, a generat 1,95 de milioane de reacţii.

Al doilea meci a fost Polonia - Argentina, din ultima fază a grupelor, disputat pe 30 noiembrie, în care sud-americanii au luptat pentru un loc în optimile de finală a avut 1,87 milioane de reacţii.

Podiumul este completat de duelul dintre Costa Rica şi Germania, tot din etapa a treia a primei faze, care a adunat 1,49 milioane de reacţii, mai ales după ce Mannschaft a fost eliminată din competiţie.

Între faza grupelor şi optimile de finală, 156 de milioane de fani au accesat platformele online dar şi celelalte aplicaţii ale Federaţiei internaţionale de fotbal.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?