X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cristiano Ronaldo s-a supărat pe FIFA

22 ian. 17:25   Sport
2973 0

Cristiano Ronaldo este o legendă a fotbalului mondial. Portughezul a cîștigat toate titlurile importante, cu excepția Cupei Mondiale. El are în palmares cinci "Baloane de Aur" (trei conform versiunii France Football și două - de la FIFA). Cu toate acestea, într-un interviu recent acordat publicației portugheze Record, Ronaldo a vorbit despre autoritatea premiilor.

"Ce părere am despre Balonul de Aur și despre premiul The Best de la FIFA? Aceste premii își pierd într-un fel din autoritate. Asta nu înseamnă că Messi, Holand sau Mbappe nu le merită. Pur și simplu nu mai cred în aceste premii, în ciuda faptului că am câștigat nominalizări la Globe Soccer Awards. Dar există date și cifre care nu pot fi păcălite. Nu-mi pot lua, de exemplu, premiul de cel mai bun marcator mondial în 2023. Pentru că există cifre obiective. Eu m-am obișnuit cu ele și știu cum funcționează aceste organizații. Ca să fiu sincer, nu am urmărit ceremonia de decernare a premiilor The Best of FIFA".

Interesant este că săptămîna trecută Ronaldo a cîștigat trei premii la Globe Soccer Awards. Cristiano a fost recunoscut drept cel mai bun jucător din Orientul Mijlociu în 2023. În plus, el a cîștigat premiul Maradona drept cel mai bun marcator al anului trecut și a fost declarat de fani drept cel mai bun jucător al anului 2023.

"Sînt mîndru că am cîștigat trei premii. Mulțumesc întregului staff al clubului și colegilor mei de echipă care mă fac mai bun în fiecare zi", a declarat portughezul pe rețelele de socializare. În același timp, într-un interviu el a declarat că "nu crede în premii, în ciuda faptului că a obținut nominalizări la Globe Soccer Awards". Cristiano s-a supărat probabil pe FIFA pentru că nu l-a inclus măcar pe lista scurtă.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?