X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Față în față cu idolul! Zeci de copii au jucat tenis cu Radu Albot

3 oct. 2023,, 21:45   Sport
1833 0

O zi de neuitat pentru tinerii tenismani din Republica Moldova. Zeci de copii s-au antrenat alături de Radu Albot, cel mai bun tenisman din țară, în cadrul unui master class susținut de acesta la Școala Sportivă Specializată Republicană de Tenis din Chișinău.

Radu a oferit o lecție de tenis tinerilor sportivi, iar la final a împărțit autografe și a făcut poze cu toți admiratorii săi. Micii tenismani au rămas impresionați de faptul că au avut ocazia să comunice și să se antreneze alături de Radu.

"Este ceva extraordinar să joci cu un tenisman atît de bun cum e Radu Albot. De fiecare dată înveți ceva nou. Este răbdător, puternic și are mult caracter."

"Este cel mai bun tenisman moldovean. Îmi place foarte mult cum joacă. El mereu face tot posibilul ca să-și atingă obiectivele."

"sînt fericit și înctîntat de această posibilitate. Este un adevărat exemplu pentru mine, dar și pentru întreg sportul moldovenesc."


"Radu Albot este un idol pentru noi. E o mîndrie pentru Republica Moldova și foarte mult ne dorim să ajungem ca el."

"Este mîndria țării noastre. Foarte mult a făcut pentru tenisul moldovenesc. Este extraordinar să joc cu el."

Cu această ocazie, Radu Albot, alături de copii, au testat noile terenuri din cadrul școlii. Vestea bună este că în sală sînt deja trei terenuri cu suprafață "hard" de ultimă generație, cu unul mai mult decît anterior. Radu s-a arătat încîntat de condiții, dar și de posibilitatea de a-și împărtăși exepriența cu urmașii săi.

"Vreau să spun că azi au fost mulți copii, un record pentru mine și un record la autografe. Nu îmi amintesc să fi semnat vreodată atît de multe rachete. A fost foarte interesant. Am jucat cu toții copiii de diferite nivele.", a declarat Radu Albot

Tenismanul se află în aceste zile în Republica Moldova unde se pregătește de ultimele sale turnee ATP din acest an.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?