X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Radu Albot s-a calificat în semifinalele turneului de categoria challenger de la Saint Tropez

23 sep. 2023,, 09:48   Sport
2598 0

Tenismenul Radu Albot s-a calificat în semifinalele turneului de categoria challenger de la Saint Tropez. În această competiţie, sportivul din Republica Moldova a obținut a treia victorie consecutivă, ceea ce nu s-a mai întîmplat din luna iunie a acestui an.

În sferturile de finală ale turneului din Franța, Radu Albot s-a duelat cu olandezul Gijs Brouwer, clasat pe locul 179 ATP. În primul set, reprezentantul Republicii Moldova s-a impus cu scorul de 6 la 3, transmite tvrmoldova.

În actul secund, sportivul din Țările de Jos s-a revanșat şi a egalat la general, iar cîștigătorul a fost hotărît în decisiv. Atunci, Radu Albot a învins, cu 6 la 2, și a pus punct meciului după 2 ore și 15 minute de joc. Reprezentantul Republicii Moldova a înregistrat a treia victorie la rînd și a ajuns în semifinalele turneului de la Saint Tropez.

În runda următoare, tenismenul de pe locul 114 mondial se va întîlni cu învingătorul partidei dintre britanicul Liam Broady și francezul Arthur Cazaux.

Odată cu prezența în penultimul act, Radu Albot și-a asigurat 45 de puncte în clasamentul mondial și un premiu de aproape șapte mii de euro.


3
2
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?