X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Fanii englezi cer ca finala Euro 2020 să fie rejucată

13 iul. 2021,, 18:30   Sport
3100 7

Englezii se plîng de faptul că italienii au jucat dur și că cel puțin un jucător ar fi meritat să fie eliminat din acest motiv. ”Meciul din 11/07/2021 nu a fost deloc corect. Italienii au primit doar un cartonaș galben după ce au tras de jucătorii englezi de parcă ar fi fost sclavi.

Toate împingerile, tragerile și loviturile și Italia e lăsată să cîștige? Decizie părtinitoare. Italia ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru jocul său și revanșa ar trebui să se joace cu un arbitru nepărtinitor. Nu e deloc corect”, și-a motivat suporterul sensul petiției.

Suporterul a postat pe site o fotografie cu Giorgio Chiellini trăgîndu-l de tricou pe Bukayo Saka, în prelungirile meciului, acesta fiind cel mai probabil momentul pentru care s-a cerut cartonașul roșu.

Printr-o petiție similară, fanii englezi au cerut guvernului britanic zi liberă după meciul finalei EURO 2020 în situația în care Anglia ar fi cucerit trofeul.

Spre deosebire de petiția prin care se cere rejucarea meciului cu Italia, această cerință către guvern nu a atras decît 40 de mii de semnături.


”Cînd va ajunge la 150.000 de semnături, această petiție va deveni una dintre cele mai semnate pe Change.org!”, anunță site-ul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?