X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

„Dulcea și tandra mea fiară” a răsunat la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

7 feb. 2022,, 16:00   Sport
4731 0

„Dulcea și tandra mea fiară” de Eugen Doga, în interpretarea Cătălinei Cărăuș, a răsunat în cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă 2022, la categoria patinaj artistic, în programul sportivei canadiene Madeline Schizas, scrie diez.md.

„Azi am aflat că piesa «Vals» de Eugen Doga, în interpretarea mea, a sunat la Olimpiada de iarnă de la Beijing datorită sportivei canadiene @maddieschizas la patinaj artistic. sînt foarte emoționată. După atîția ani, piesa ia amploare la nivel internațional și este ascultată de milioane de oameni din întreaga lume! Azi sînt mîndră, mîndră că limba romînă a răsunat pentru o lume întreagă!”, a scris Cătălina Cărăuș pe pagina sa de Facebook.

Potrivit site-ului oficial al Olimpiadei de la Beijing, sportiva canadiană a ocupat locul III în grupa sa cu această piesă pe care a ales-o împreună cu antrenorul. Pe lîngă patinaj, Madeline Schizas este pasionată de pian și, pentru că are studii muzicale, se implică în selectarea pieselor din cadrul concursurilor la care participă.

Prestația Madelinei cu același program artistic din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă, interpretat la Campionatele Naționale din Canada, poate fi vizionată mai jos.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?