X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Demiterea antrenorului de la Al-Ittihad ar putea deveni a treia cea mai scumpă din istoria fotbalului

11 iun. 15:30   Sport
1852 0

Al-Ittihad a decis să îl demită pe Marcelo Gallardo (48 de ani), deși antrenorul fusese instalat pe banca tehnică abia în luna noiembrie a anului trecut, după plecarea lui Nuno Espirito Santo (50 de ani).

Anunțul oficial este iminent, iar formația din Arabia Saudită îi va plăti o sumă uriașă argentinianului pentru faptul că l-a dat afară înainte de expirarea contractului (30 iunie 2025), transmite digisport.ro

27,8 milioane de euro pentru demiterea lui Marcelo Gallardo

Potrivit cotidianului Marca, antrenorul lui Al-Ittihad va primi nu mai puțin de 27,8 milioane de euro pentru plecarea prematură de la echipă.


O mare parte din sumă îi va reveni argentinianului, iar restul vor fi împărțiți de către cei din staff-ul său tehnic, care vor pleca împreună cu el.

Printre motivele demiterii lui Gallardo se află locul obținut în campionat (5) și conflictul cu Karim Benzema, starul echipei, care s-a certat și cu precedentul antrenor.

Doar doi antrenori îl depășesc pe Gallardo la capitolul bani de pe urma demiterii. Lider este Antonio Conte, care, după ce a cîștigat procesul cu Chelsea, a primit nu mai puțin de 31,4 milioane de euro pentru că a fost dat afară în 2018.

Pe locul doi se află Julian Nagelsmann, căruia Bayern i-a plătit 31,2 milioane de euro pentru demiterea prematură de anul trecut.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?