X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

La nordul și sudul Moldovei va fi organizat Orășelul Fotbalului

17 iun. 15:25   Sport
2375 0

Începînd cu sferturile Campionatului European la Fotbal 2024, la Bălți și la Comrat va fi organizat orășelul Fotbalului, anunță Renato Usatîi.

„Este un proiect pe care îl fac și în Bălți și în Comrat. Eu le sponsorizez. Vor fi 9 zile de activitate, inclusiv scenă, sunet, ecrane, artiști, moderatori, DJ, dar și alte surprize. Vor fi transmise 7 meciuri: patru din sferturi, două din semifinale și finala”, a spus Usatîi.

Costul proiectului este de 80 de mii de euro – cîte 40 de mii pentru fiecare dintre cele două orașe:

„Putea fi asigurat tot campionatul, însă în acest caz doar într-un singur oraș. Am decis să împart între două orașe, astfel încît atît și la Bălți, cît și la Comrat oamenii să se poată bucura de cea mai interesantă etapă a Euro 2024”.

Renato Usatîi le-a propus socialiștilor și celor de la PAS care îl critică, „să scoată și ei 40 de mii din buzunar și să sponsorizeze jumătate de campionat”.


„Tot ei mă criticau că în sărbătorile de iarnă cantina socială pe care am asigurat-o la Bălți a funcționat doar două săptămîni. Sau că ajut doar copiii lui Igor Ciofu, decedat la datorie. Sau că dau pește și organizez carusele gratuite doar în orașe unde sînt primarii noștri și nu o fac în orașele lor.”, a declarat liderul Partidului Nostru.

„Stimați cetățeni, Orășelul Fotbalului va fi!”, a conchis Renato Usatîi.

Pe lîngă Orășelul Fotbalului, liderul Partidului Nostru a anunțat că va finanța achiziționarea și instalarea a 10 stații de așteptare din inox, la Bălți. Jumătate dintre ele deja au fost instalate pe străzile municipiului Bălți.

1
3
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?