X 
Arşiţa stiri: 231
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4128

Cum a evoluat la Jocurile Olimpice de la Paris aruncătorul de ciocan din Moldova

2 aug. 16:02   Sport
5133 0

Aruncătorul de ciocan Serghei Marghiev nu a reușit să ajungă în etapa finală a competiției la Jocurile Olimpice de la Paris.

Astăzi el a evoluat în runda de calificare a grupei A la aruncarea ciocanului.

Compatriotul nostru a aruncat ciocanul de trei ori, iar cel mai bun rezultat al său a fost 73,46 metri. Cu acest indicator el a ocupat locul 8 în grupa sa.

Cu toate acestea, pentru a se califica în finala Jocurilor Olimpice trebuia să îndeplinească standardul de calificare - să arunce proiectilul la o distanță de 77 de metri sau mai mult, sau să fie printre cei 12 sportivi cu cele mai bune rezultate.

Din păcate, Serghei Marghiev nu a reușit să ajungă în finală și părăsește Jocurile Olimpice de la Paris. Aceasta a fost a patra sa participare la Jocurile Olimpice.


Vă reamintim că Noi.md a lansat un nou stickerpack în Viber Cunoaște-i pe ai noștri, creat în sprijinul sportului moldovenesc și care reflectă umorul și traiul de zi cu zi al moldovenilor. Stickerpack-ul este deja disponibil pentru descărcare gratuită în Viber Sticker Market.

0
0
1
4
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав