Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Coronavirus: Jucătorii din NBA vor fi testaţi la fiecare două zile

15 iun. 2020,, 21:30   Sport
2709 0

Jucătorii din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), care se pregătesc în vederea reluării sezonului, vor fi testaţi la fiecare două zile, începînd din 23 iunie, pentru a evita riscurile legate de infectarea cu Covid-19, informează Reuters.


Liga a trimis sâmbătă un comunicat tuturor francizelor, informându-le că jucătorii şi personalul esenţial al echipelor vor fi supuşi atât unui test pentru detectarea Covid-19, cât unui test de anticorpi.

NBA intenţionează să reia sezonul pe 30 iulie, cu 22 de echipe care se vor lupta pentru un loc în play-off, la Disney World, în apropiere de Orlando (Florida).

Sezonul din baschetul profesionist nord-american a fost întrerupt pe 11 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. După 23 iunie, jucătorii şi personalul echipelor vor fi testaţi din două în două zile până la plecarea în Florida. Cantonamentele de pregătire vor debuta pe 9 iulie.

NBA va furniza, de asemenea, teste gratuite publicului din cele 21 de oraşe ale căror echipe vor participa la reluarea sezonului, conform raportului, care nu oferă detalii referitoare la protocolul de testare care va fi aplicat la Disney World, după reluarea sezonului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?