X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cîțiva jucători au fost transferați de FC Sheriff

25 ian. 10:45   Sport
3182 0

FC Sheriff se pregătește intens de faza secundă a Superligii Republicii Moldova. "Viespile" au realizat deja al șaptelea transfer din această iarnă.

Fotbaliștii nu doar vin la clubul tiraspolean, dar și pleacă. Un fundaș valoros a părăsit deja echipa, iar atacantul David Ankeye este curtat de mai multe formații.

Cinci reprezentanți ai Americii de Sud și alți doi jucători, care au făcut primii pași în fotbalul profesionist la academiile formațiilor Manchester United și West Ham, au semnat, în ultimele zile, cu Sheriff Tiraspol, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

Cel mai scump dintre toți este Mario Garcia, care a venit sub formă de împrumut de la o gruparea din Uruguay. Acesta este cotat la 450 de mii de euro pe piața de transferuri.

Totuși, echipa tiraspoleană nu a reușit să-i păstreze pe cîțiva fotbaliști importanți. Gabi Kiki, de exemplu, a decis să-și continue cariera în Kazakhstan. Acesta a fost ales cel mai bun fundaș al campionatului din Republica Moldova în 2023 și este evoluat la circa un milion de euro.


De asemenea, David Ankeye este pe picior de plecare de la FC Sheriff. Atacantul nigerian este cotat la o sumă identică cu ceea a lui Gabi Kiki și este dorit de mai multe echipe, printre care formația italiană, Genoa. În actuala stagiune, acesta a înscris de cinci ori în partidele din Superliga Republicii Moldova.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?