X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cine este noul jucător al FC «Sheriff»

26 iul. 2022,, 17:15   Sport
2382 0

Mijlocașul senegalez Mohamed Diop a devenit noul jucător al clubului de fotbal Sheriff Tiraspol după ce părțile au ajuns la un acord de cooperare.

Potrivit serviciului de presă al FC «Sheriff», Mohamed Diop s-a născut pe 30 septembrie 2000 în capitala statului Senegal – Dacar. Jucătorul a început cariera în țara natală, evoluînd pentru FC «Dacar». În septembrie 2021 s-a transferat în Turcia la FC «Kojaelispor», pentru care a bifat în 27 de meciuri oficiale, marcînd de 3 ori în poarta adversă.

“Nu am stat mult pe gînduri, deși au fost și alte propuneri. Alegerea a fost făcută, dacă doriți, cu mare ușurință. În plus, recent cu echipa a semnat și prietenul meu, Rashid Akambi. Am stat la sfat și, cred eu, am luat decizia corectă”, a spus mijlocașul senegalez.

Fotbalistul a menționat că sezonul trecut în Liga Campionilor nu a lăsat pe nimeni indiferent, în special cînd FC «Sheriff» a învins senzațional pe «Real» Madrid.

Muhamed Diop și-a exprimat speranța că Sheriff îl va învinge pe „Maribor” din Slovenia, va trece în runda următoare a turneului, iar el va putea juca în echipamentul galben-negru al clubului din Tiraspol în Liga Campionilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?