Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ce a declarat antrenorul Sheriff înainte de meciul retur cu Maccabi Haifa

2 aug. 2023,, 13:15   Sport
2799 0

Antrenorul principal al Clubului moldovenesc de fotbal "Sheriff" din Tiraspol, Roberto Bordin, a răspuns în ajun la întrebările presei israeliene, înainte de meciul retur cu Maccabi Haifa.

- Credeți că meciul va fi diferit de cel de săptămîna trecută?

- Bună seara. Eu am fost deja în Israel cu echipa națională a Moldovei. Atunci a fost o situație foarte dificilă pentru noi. Și acum avem un adversar foarte puternic și ne așteaptă un meci dificil, comparativ cu primul meci din Moldova. Dar jocul este important pentru noi și cred că va fi o atmosferă bună pe stadion. Dar săptămîna trecută echipa mea a jucat un meci foarte bun, am fost susținuți bine de fanii noștri. Totul a fost așa cum trebuie.

- Mîine veți folosi aceleași tactici defensive?

- Un meci nu seamănă cu altul și vom acționa în funcție de situație. Dacă va trebui să ne apărăm - o vom face, vom încerca să jucăm prin atac, sîntem pregătiți pentru asta.


- Aștepți surprize, din punct de vedere tactic, de la adversar, în comparație cu meciul de săptămîna trecută?

- Nu cred că va exista vreo diferență față de ultimul meci. Am analizat jocul și nu am văzut vreo diferență față de videoclipul pe care l-am văzut înainte de meciul de la Tiraspol. O echipă foarte bună căreia îi place să dețină balonul. Asta au încercat să facă în primul joc. Nici noi nu ne putem afla în defensivă întregul joc. Vom căuta momentele noastre în atac și vom încerca să le realizăm.

- Credeți că rolul cheie îl vor avea jucătorii din zona voastră centrală a terenului?

- Desigur, nu vă voi spune totul, dînd un răspuns la întrebarea dvs. Ne pregăteam pentru joc cu acei jucători pe care îi avem la dispoziție și doar meciul de mîine va răspunde la întrebarea cît de bine ne-am pregătit. Fiecare antrenor este responsabil pentru jucători, pentru plasarea lor pe teren și se bazează pe jucătorii pe care îi are.

2
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?