Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Benzema cere clubului saudit Al-Ittihad o despărţire temporară

23 ian. 16:02   Sport
1185 0

Atacantul francez Karim Benzema, care se simte sub ''presiune'' la Al-Ittihad, a cerut clubului saudit o despărţire temporară, care însă i-a propus un împrumut la un alt club din Saudi Pro League, transmite AFP.

Varianta plecării la un alt club saudit a fost însă refuzată de Benzema, 36 ani, care ''se simte incapabil să dea ce are mai bun la Al-Ittihad din cauza presiunii'', conform unei surse a AFP din cadrul clubului arab.

Contactat de AFP, anturajul atacantului francez sub contract cu Al-Ittihad pînă în 2026, nu a dorit să confirme aceste informaţii.

Recent, media internaţională a evocat dorinţa lui Benzema de a reveni la Olympique Lyon, cu care a cîştigat patru titluri în Ligue 1 (2004-2009).

Karim Benzema, aflat în relaţii proaste de cîteva săptămîni cu gruparea Al-Ittihad, s-a întors la Jeddah joi seara, cu 17 zile întîrziere. Atacantul francez a fost îndepărtat din lotul echipei saudite. În acest sezon, Karim Benzema a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase decisive, cu mult în urma portughezului Cristiano Ronaldo, care are 20 de goluri şi 9 pase decisive cu Al-Nassr.


Al-Ittihad, locul 7 în Saudi Pro League după trei înfrîngeri consecutive, este echipa care a primit cele mai multe goluri şi care a marcat cele mai puţine goluri dintre cele patru echipe cumpărate de bogatul Saudi Sovereign Fund (PIF).

Campionatul Arabiei Saudite se va relua pe 7 februarie.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?