Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Antrenorul Sheriff: "Sperăm foarte mult să cîștigăm meciul cu Partizan”

23 feb. 2023,, 13:15   Sport
2103 0

Antrenorul principal al Clubului de fotbal ”Sheriff” din Tiraspol, Roberto Bordin, a declarat că jucătorii săi s-au pregătit bine pentru meciul retur cu Partizan Belgrad și pot conta pe un rezultat care să le permită să își atingă obiectivele și să obțină victoria necesară.

"Ne așteaptă un meci foarte complicat pe 23 februarie. Vom avea șansele noastre, de care trebuie să profităm. Cred că echipa noastră este foarte bine pregătită și sperăm foarte mult să cîștigăm acest duel. Ne-am pregătit bine, ceea ce înseamnă că putem conta pe un rezultat care ne va permite să ne atingem obiectivele", a spus Roberto Bordin.

El a menționat că primul meci de la Chișinău s-a desfășurat fără spectatori care nu au avut ocazia să susțină nici echipa Sheriff, nici Partizan, iar în capitala Serbiei vor fi suporteri.

"Cînd în tribune sînt spectatori, este un mare stimulent pentru jucători și poate avea un impact asupra rezultatului", a subliniat antrenorul principal.

Jurnaliștii au reamintit că atunci cînd Roberto Bordin a antrenat Sheriff prima dată, el a fost mai bun la jocurile în deplasare în cupele europene.


"Vrem să continuăm această tendință pozitivă în Europa. Toate jocurile sînt diferite. Orice meci începe cu un scor de 0:0 și fiecare meci poate fi decis de un singur episod. Cum se va desfășura jocul - vom afla în seara zilei de 23 februarie", a spus Roberto Bordini.
După cum s-a anunțat anterior, pe 16 Februarie, în primul meci din playoff-ul Ligii Conferinței, Sheriff a pierdut în fața echipei sîrbe Partizan la Chișinău cu un scor minim de 0:1. Golul adversarului a fost marcat de Gomes în minutul 45. Meciul retur va avea loc la Belgrad pe 23 februarie. Începutul la ora 19:45.

0
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?