COVID-19 în MOLDOVA

Zeci de conducători au fost prinși de ofițerii de patrulare

Zeci de conducători au fost prinși de ofițerii de patrulare

Zeci de şoferi nedisciplinaţi au fost documentaţi de inspectorii de patrulare pentru diverse încălcări rutiere comise anterior.

În seara zilei de ieri, reprezentanţii Secției monitorizare și documentare a traficului rutier (SMDTR), în comun cu echipele mobile de patrulare, au format un cordon de verificare a maşinilor la intrarea în Măgdăcești, scrie unimedia.

În decurs de 5 ore, prin filtrul poliţiştilor au trecut circa 350 de automobile. Drept rezultat, 76 de şoferi au fost documentaţi pe loc. Mai mult de jumătate dintre ei au depășit limita de viteză, urmați de cei care nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.


Unii nu aveau asupra sa permisul de conducere, alții exploatau vehiculul cu defecte tehnice în sistemul de frînare sau în mecanismul de direcţie sau au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.

46 de conducători auto au primit citaţii de prezentare la SMDTR, pentru confirmarea identităţii şoferilor care conduceau vehiculele respective în momentul comiterii contravenţiei.

Poliția Națională reiterează că vor fi desfășurate, în permanență, acțiuni de disciplinare a conducătorilor auto și sporirea siguranței în traficul rutier.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load