Vacanța în Egipt a unei familii de moldoveni s-a transformat în coșmar

31 mai. 2021,, 17:27   Societate
85865 9

Clipe de coșmar pentru o familie de moldoveni cu copil mic, care și-a ales ca destinație Egiptul, pentru a-și petrece vacanța.

Cuplul povestește că a fost cazat la un hotel de cinci stele cu condiții bune la prima vedere, însă după cîteva zile, bebelușul lor de un an s-a ales cu toxinfecție alimentară, după ce a fost hrănit cu bucatele servite la hotel. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc, cu simptome de vomă, febră de pînă 39,3, însă nimeni nu i-a acordat asistență medicală primară, întrucît administrația hotelului nu dispune de personal medical.

„Ce doresc să va spun tuturor, medici în Egipt nu sunt. Nu vă așteptați cineva să va ajute, medicul din hotel a cerut 120 de dolari doar să se uite la copil,(medic general) de pe asigurare au spus că vin, însă mă internează tot cu copil. Clar, că nicio varianta nu mă aranjat știind ce condiții au ei și încă în pandemie, plus că spitalul era în alt oraș. Așa că două nopți fără gram de somn mam rugat la Domnul să ajung cu copilul acasă. Nu va pot redă ce stres am avut eu și întreaga familie, cred că vom avea nevoie de mult timp să ne restabilim. Am întîlnit la recepție o familie de belaruși care țipau să acorde asistență la 3 maturi și cîțiva copii intoxicați cu mîncare”, a relatat mama copilului pe rețelele de socializare.

Femeia le-a recomandat moldovenilor care au planificat totuși o călătărie în Egipt să-și asigure de acasă trusa de medicamente necesare pentru situațiile neprevăzute.

„Gîndiți-vă de 1000 de ori înainte să porniți în așa o țară cu copilași mici și chiar dacă deja totul e pus la punct, luați cu voi: termometru; pliculețe (reghidron); paracetamol, ibuprofen, nurofen, sprey nazal, cărbune, bipanten (liniștire arsuri) Asta e un mic arsenal care trebuie să îl aveți. În Egipt sunt medicamente însă sub alte denumiri și nu vrei să riști și mai tare”, a mai menționat femeia.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий