Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un ucrainean a încercat să mituiască un polițist de frontieră

12 mar. 19:15   Societate
2377 0

Un cetățean al Ucrainei a încercat să mituiască un poliţist de frontieră, pentru ca ultimul să îi faciliteze documentarea mai rapidă a lipsei intrării legale pe teritoriul Republicii Moldova.

Potrivit Poliției de Frontieră, la sfîrșitul săptămînii trecute, în punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, ucraineanul s-a prezentat pe sensul de ieșire din Republica Moldova, transmite Noi.md.

Conform procedurilor legale, bărbatul în vîrstă de 34 de ani a fost supus controlului de rigoare. În rezultatul profilării a fost stabilit că persoana nu deține ștampila de intrare legală în Republica Moldova.

În timpul aflării în sala de așteptare a PTF Leușeni-Albița, bărbatul s-a apropiat de polițistul de frontieră și a încercat să-i ofere o bancnotă de 100 de euro, prin plasarea acesteia în pașaportul personal de călătorie. La fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Direcției Regionale Vest pentru documentarea cazului.

„Conducerea Poliției de Frontieră nu tolerează corupția în rîndul angajaților și a dispus continuarea verificărilor amănunțite în punctele de trecere a frontierei, dar și pe sectorul „verde” al frontierei. Orice abatere va fi prompt investigată și sancționată conform legii”, scriu reprezentanții Poliției de Frontieră.

5
2
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?