COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6736

Un bărbat, salvat de la înec în parcul Valea Trandafirilor a capitalei

19 iul. 10:15   Societate
2177 0

Un bărbat în vîrstă de 38 de ani a fost salvat de la înec de salvatorii stației de salvare pe apă din parcul Valea Trandafirilor a capitalei. Cazul a avut loc în după amiaza zilei de 18 iulie, la ora 16:45 după ce bărbatul a intrat în lac.

Potrivit salvatorilor acesta a data semene că se îneacă, iar oamenii din preajma au solicitat ajutor. O echipă de salvatori a stației de salvare nr.5 din Chișinău cu o barcă au efectuat misiunea de salvare.

La distanța de circa 10 metri de la mal, bărbatul a fost recuperat, iar echipa de salvatori a efectuat manevre de resuscitare pentru al readuce la viață. Pe mal, bărbatul a fost preluat de o echipă de medici solicitați la fața locului. La moment viața acestuia este în afara oricărui pericol.

În acest context, IGSU îndeamnă oamenii să respecte bazele securității vieții, să nu intre în lacuri și iazuri în cazul în care anterior au fost consumate băuturi alcoolice.

Mai mult, este interzis înotul după zonele delimitate ale plajelor. În caz de situații de risc oamenii sînt îndemnați să apeleze Serviciul 112. Conform datelor IGSU de la începutul anului în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 59 de persoane, inclusiv 10 minori

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽