X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Tîrgul de Crăciun organizat de Guvern a fost inaugurat

25 dec. 2021,, 10:30   Societate
3313 0

Tîrgul de Crăciun organizat de Guvern a fost inaugurat în seara de vineri, 24 decembrie.

La eveniment au participat și președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, prim-ministra Natalia Gavrilița și președintele Parlamentului, Igor Grosu. Fiecare dintre oficiali au salutat vizitatorii tîrgului, urîndu-le sărbători fericite, transmite Noi.md cu referire la zugo.md.

„sîntem o țară mică, dar o familie mare. Iar Crăciunul, întotdeauna, este despre familie și iubire, solidaritate și generozitate, despre empatie și puterea de a dărui. De aceea, vă îndemn ca, în aceste zile, să avem grijă de cei, cărora le lipsește căldura sărbătorilor. Vreau să transmit un gînd bun și celor care, de sărbători, sînt departe de casă, dar și celor care sînt la muncă, care au grijă de liniștea noastră sau care salvează vieți. Avem nevoie de solidaritate, de grijă reciprocă, pentru a trece mai ușor peste greutăți și pentru a ne bucura de ziua de mîine. Crăciun fericit tuturor!”, a fost mesajul de salut al șefei statului.

„E o perioadă în care noi maturii încercăm să ne eliberăm de griji și să împrumutăm din entuziasmul copiilor ca să savurăm din plin de perioada sărătorilor. Ne bucurăm de nașterea Domnului, de înnoirea anului, de mai mult timp petrecut cu familia. Ne revedem astăzi după mai multe valuri de pandemie, instabilitate politică, după ce am fost puși la încercare de mai multe crize pe care am reușit să le depășim împreună”, a menționat premierul Natalia Gavrilița.

„Vreau să vă urez sărbători fericite. Anul acesta a fost cu de toate, dar eu cred că am ieșit mai căliți din acest an, mai pregătiți pentru anul viitor. Avem, de sărbători, o sarcină foarte importantă. Sa ne adunăm în familie și să savurăm aceste momente rare”, a mai zis șeful Legislativului, Igor Grosu.


Amintim că în cadrul Tîrgului de Crăciun organizat de Guvern, vor avea loc în fiecare zi manifestații dedicate sărbătorilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий