Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Șefa statului a participat la deschiderea Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”

2 mar. 16:40   Afiș
2955 0

Șefa statului a participat la deschiderea Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”.

„I-am urmărit cu admirație pe artiștii noștri, nume care sînt cap de afiș pe scene mari la Copenhaga, Geneva sau Lisabona. Știu că în spatele unei străluciri de o oră în luminile rampei sînt luni și ani de muncă, de sacrificiu. De aceea, trebuie să știm să-i cinstim pe cei buni, să-i cunoaștem și să ne promovăm valorile”, a punctat Președinta Maia Sandu.

Președinta a menționat că ediția festivalului din acest an este una specială, întrucît pentru prima dată, „Mărțișorul” va ajunge în toate raioanele țării, dar și peste granițele ei, datorită campaniei organizată de Guvern pentru toți cetățenii noștri.

Artiștii de la noi, dar și din străinătate vor urca pe scenele din zeci de orașe și sate, atît din țară, cît peste hotare. Iar cetățenii de acasă și din diasporă vor putea admira frumusețea acestui festival și pe artiștii noștri care duc faima Moldovei peste tot în lume.

„Eu am crescut într-o familie mare care a cîntat și a iubit mereu cîntecul. Cred că muzica știe cel mai bine să se apropie de inima omului și să-l ridice deasupra cotidianului. Vă îndemn să mergeți la „Mărțișor”, un festival datorită căruia primăvara începe mai frumos”, a mai spus Președinta Maia Sandu.

3
0
0
0
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?