X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Tabăra Securitatea Cibernetică pentru copiii localnici și refugiații ucraineni, organizată de YMCA Moldova

27 feb. 07:45   Societate
1529 0

YMCA Moldova a organizat o tabără de zi cu genericul ,,Securitatea Cibernetică” unde au participat un grup de copiii din Moldova, dar și refugiații ucraineni care locuiesc în Chișinău. Scopul taberei a fost de a oferi cunoștințe și instrumente practice pentru a naviga în siguranță în mediul online.

YMCA Moldova ca scop să ofere copiilor oportunitatea de a înțelege amenințările cibernetice și modul în care să navigheze în siguranță pe internet. În plus, față de copiii din comunitatea locală, această inițiativă a inclus și copii ucraineni care și-au găsit adăpost temporar în Tohatin.

În cadrul taberei, participanții au avut șansa să învețe despre protejarea datelor personale, identificarea fraudelor online și comportamentul responsabil pe rețelele sociale. Prin activități interactive, jocuri și ateliere practice, copiii au fost încurajați să devină utilizatori conștienți și responsabili.

Un aspect remarcabil al acestei tabere a fost spiritul prietenesc care s-a dezvoltat între copiii localnici și cei ucraineni. În pofida diferențelor culturale și lingvistice, acești tineri au descoperit că au multe în comun și că pot învăța unii de la alții.

0
0
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?