X 
Arşiţa stiri: 191
Jocurile Olimpice stiri: 147
Transnistria stiri: 1413

YMCA Moldova lansează Digital Media Hub Chișinău: Oportunitate unică pentru tineri ©

18 iun. 06:13   Societate
3342 0

YMCA Moldova anunță lansarea Digital Media Hub Chișinău (DMHC), un proiect inovator destinat tinerilor dornici să exploreze și să dezvolte abilități în domeniul media digitală.

Programul se va desfășura pe parcursul a șase luni și va oferi participanților oportunități de formare în crearea, moderarea, montarea video și audio, precum și în publicarea și promovarea conținutului media.

Proiectul DMHC vine ca răspuns la nevoia tot mai mare de competențe digitale în rîndul tinerilor și la dorința acestora de a se implica activ în crearea de conținut relevant și de impact.

Participanții vor beneficia de instruiri practice și teoretice, susținute de experți recunoscuți în domeniu și jurnaliști de renume. Hub-ul digital va include 10 locuri de lucru echipate cu calculatoare și toate accesoriile necesare.

În plus, va fi amenajat un studio de podcast complet echipat, cu camere, microfoane, lumini, decor, mobilier și fundal adaptabil. Aceste resurse vor fi disponibile pentru utilizarea liberă a beneficiarilor direcți.

YMCA Moldova invită toți tinerii interesați să se înscrie completînd formularul disponibil pînă la data de 23.06.2024. Participanții vor fi selectați pe baza motivației și a dorinței de a se dezvolta în domeniul media digitală.

Pentru a îndeplini formularul accesați aici.1
0
0
2
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав