COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2916
Puterea stiri: 6760

Stamate ar putea ajunge șefă la CNA? Cum comentează deputata

30 iul. 12:00   Societate
2528 3

Deputata PAS Olesea Stamate ar putea fi propusă pentru funcția de șefă a Centrului Național Anticorupție. Despre aceasta comunică unele surse AGORA. Iată cum comentează parlamentara astfel de posibilitate.

„Nu știu nimic despre o astfel de propunere. Știți foarte bine că eu vreau să mă ocup de Reforma justiției. De unde am să fac Reforma justiției - de aici din Parlament, sau de la Ministerul Justiției? Evident, este o altă întrebare pe care urmează o decidem cu colegii împreună. O să examinez sau nu o astfel de propunere atunci cînd aceasta va veni”, spune Stamate pentru AGORA.

Menționăm că mandatul actualului șef al CNA este valabil și ar urma să expire peste trei ani. La fel, AGORA precizează că potrivit legislației R. Moldova directorul CNA nu trebuie să fie membru de partid în ultimii doi ani, Stamate însă fiind membră a Partidului Acțiune și Solidaritate.Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽