X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4067

Stamate: „Eu sper că în țara noastră încă există libertatea de exprimare”

19 apr. 14:45   Societate
3209 0

Deputata PAS, Olesea Stamate, „speră foarte mult că în țara noastră încă există libertatea de exprimare”.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „ПО ФАКТАМ” cu Iulia Fedorova.

„Ați criticat mai multe dintre deciziile colegilor dvs de partid: Și cazul Marinei Tauber, și cel al Ancăi Dragu, și declarațiile premierului Dorin Recean cu privire la unii judecători, alte cazuri. Astfel vă distanțați pe deciziile pe aceste situații și dați de înțeles clar că nu doriți să fiți asociată cu aceste acțiuni ale partidului de guvernămînt. În același timp, rămîneți în funcția de vicepreședinte PAS. Cum trebuie să înțelegaă cetățenii și electoratul PAS poziția dvs?”, a întrebat-o prezentatoarea pe fostă președintă a Comisiei juridice numiri și imunități din Parlament .

„Eu tare mult sper că în țara noastră încă există libertatea de exprimare, iar asta înseamnă și dreptul la propria opinie pe anumite subiecte, iar faptul că eu îmi expun părerea la anumite teme nu neapărat înseamnă că eu pe cineva critic. Da, am propria opinie la anumite subiecte și uneori ea diferă de cea a unor colegi de ai mei. Eu mereu îmi voi expune poziția cînd voi considera că e important și că poate schimba cursul lucrurilor într-o anumită direcție”, a răspuns Olesea Stamate.

Reamintim că anterior, la fel într-un interviu, Olesea Stamate, a spus că în Moldova există tare multă justiție televizată.

18
8
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?