COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 481

Sînt mamă: Cum e să naști trei copii în ani diferiți, dar în aceeași zi (VIDEO)

22 noi. 2021,, 14:08 (reactualizat 29 noi. 2021,, 03:00)   Societate
2746 0

Pe portalul Noi.md a fost lansată următoarea ediție a proiectului "Sînt mamă".

De data aceasta, tema pusă în discuție de gazda emisiunii, interpreta, prezentatoarea de radio și televiziune și mamă cu mulți copii, Nata Boboc, sună în felul următor: "Sînt mama unui copil nenăscut".

Iar să dezvolte noul subiect al emisiunii o va ajutata invitata redacției - în trecut medic stomatolog, iar acum designer talentat, mamă de gradul 6, Oxana Munteanu, care a avut o soartă interesantă, grea, dar înțeleaptă

Ea a spus "da!" în rochie de mireasă de două ori aceluiași bărbat, a născut trei copii în ani diferiți, dar în aceeași zi. Ea crește acești trei copii minunați, dar a îngropat încă trei copii mult așteptați.

În cadrul emisiunii Oxana Munteanu a povestit cum a trecut peste toate acestea, despre experiența ei de mamă, despre toate întorsăturile sorții, despre evoluția sarcinii și încetarea dezvoltării acesteia, despre sentimente, despre atitudinea soțului, despre cum s-au descurcat în familie cu situațiile dificile și au luptat pentru relații.


"Inima unei mame are o putere uimitoare. Trecînd prin mai multe încercări grele, amare, ea continuă să creadă în lucruri bune, să creeze, să zîmbească și să iubească", a remarcat Nata Boboc.

În cadrul emisiunii participă și Natalia Șoșeva, psiholog pentru copii și perinatal, absolventa Institutul de Gestalt și Psihodramă din Moscova, și Alla Rudac, astrolog, pedagog și consultant la Centrul pentru studii astrologice, ASTROURANIA.

Nou proiect Noi.md "Sînt mamă" a fost lansat pe 1 iunie – de Ziua Internațională a Copilului.

În cadrul proiectului "Sînt mamă" pe portalul Noi.md sînt difuzate emisiuni educaționale, dedicate în primul rînd femeilor și nu numai.

Reprezentanți din domeniul medicinei și educației, psihologi, astrologi, politicieni, artiști, precum și alte personalități cunoscute din țară ne vor ajuta să înțelegem greutățile și farmecele acestei munci benevole, istovitoare și neplătite, cu prestigiosul nume "Sînt mamă".

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X