Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Sărbătoare în familia fostului președinte Igor Dodon

29 aug. 2021,, 12:30   Societate
4708

Fostul șef al statului, liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon și soția sa, Galina, aniversează astăzi 22 de ani de căsătorie.

Tradițional, liderul PSRM a venit cu un mesaj de felicitare pe rețelele de socializare în care a ținut să-i mulțumească soției sale.

„Împreună cu soția împlinim astăzi 22 de ani de căsătorie. Îi sînt recunoscător destinului că am avut norocul să o cunosc pe Galina încă în studenție și să mergem împreună toată viața noastră matură. Vreau să îi mulțumesc soției pentru cei trei feciori frumoși, pentru înțelegerea și răbdarea de care a dat dovadă, pentru gingășia ei și pentru vorba înțeleaptă cu care m-a susținut în clipele grele. Eu sînt convins că familia este cea mai mare realizare și cel mai important sprijin în viața oricărui om. Și îi îndemn pe cei tineri să își creeze familii pentru a găsi o ancoră solidă în această viață tulbure”, a scris Dodon.

Amintim că familia Dodon are trei copii.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав