Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Salvatorii din Comrat au ajutat o femeie de 84 de ani

21 ian. 2022,, 15:30   Societate
2981 0

Salvatorii din sudul țării au intervenit în ajutorul unei femei în vîrstă de 84 de ani, care a rămas blocată în interiorul casei de locuit. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de 20 ianuarie în municipiul Comrat, pe strada Lenin.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:11. Potrivit datelor înregistrate, o femeie în etate a căzut pe podea și nu era în stare să se ridice. În ajutorul persoanei la fața locului a ajuns o echipă de salvatori, care au stabilit că ușa de intrare a fost închisă din interior, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Pentru a pătrunde în locuința, angajații IGSU au deblocat fereastra cu ajutorul echipamentului specializat și au intrat în casa femeii.

Femeia se afla pe podea în stare conștientă. Salvatorii au ridicat femeia și au acordat-o primul ajutor medical. De asemenea, angajații IGSU au adus-o pe femeia spre ambulanța, fiind predată medicilor pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Conform IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 29 situații de risc.


IGSU

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?