COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Regizorul teatrului Cehov a vorbit despre mapa sa secretă, "bucătăria creativă" și hobby-uri (VIDEO)

Regizorul teatrului Cehov a vorbit despre mapa sa secretă, "bucătăria creativă" și hobby-uri (VIDEO)

Artistul emerit al Republicii Moldova, regizorul, actorul Teatrului dramatic de stat rus A. P. Cehov, Dmitrii Coev și soția sa, Iulia Coeva, care lucrează în același teatru ca redactor, administrator al site-ului chehov.md, care se ocupă de promovarea teatrului pe rețelele de socializare, au vorbit în cadrul unei discuții online pe canalul youtube, despre modul în care această familie teatrală își petrece timpul în condițiile de carantină, despre hobby-urile lor, cărțile preferate, planurile creative și multe alte lucruri interesante, transmite Noi.md.

Dmitrii și Iulia Coev au recunoscut că datorită carantinei au primit o șansă neașteptată de a se odihni, de a dormi, de a se ocupa cu lucrurile preferate, pe care mai înainte le amînau pentru puținele week-end-uri, iar acum ei au o mulțime de timp liber și se relaxează, bucurîndu-se de moment.

În același timp, pentru ca spectatorii teatrului Cehov să nu se plictisească și să-și înfrumusețeze despărțirea temporară de el, pe canalul youtube al Teatrului Dramatic Rus de stat. A. P. Cehov a fost organizată o prezentare retrospectivă a spectacolelor sale.


După cum a menționat Iulia Coeva, în fiecare săptămînă pe canalul YouTube al Teatrului Cehov "sînt difuzate" cîte trei spectacole noi – două pentru adulți și o poveste. Ele pot fi vizionate gratuit, în orice moment.

Răspunzînd la întrebările prezentatorului ediției live, Dmitri și Iulia au vorbit despre ce noi seriale, filme, desene animate, spectacole au privit în ultima perioadă și i-ar sfătui și pe alții să le vadă. Familia teatrală a vorbit despre hobby-urile sale, cărțile preferate.

Celebrul regizor a vorbit, de asemenea, despre "bucătăria sa creativă", nuanțele muncii sale, despre cum se desfășoară procesul de creare a unei noi producții, cît timp este necesar pentru a crea un spectacol, cum are loc procesul de creare a unei noi producții de la apariția ideii pînă la punerea în practică a acesteia, despre subtilități și probleme.

Printre altele, Dmitri Coev a vorbit despre "mapa sa secretă, magică" de regizor, mărturisind că pune în acest dosar, creat în computer, acele piese care i-au plăcut, și pe care ar dori cu siguranță să le pună în scenă. Regizorul a remarcat că are acum în ea aproximativ 60 de piese pe care ar vrea să le pună în scenă și are planuri creative mari și i se pare puțin să pună în scenă cîte o piesă de teatru într-un sezon.

Din emisiunea live a lui Dmitri și Iulia Coev puteți afla, de asemenea, despre talentele ascunse, despre cum s-a întîlnit cuplul teatral și despre multe alte lucruri interesante.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load