COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Reacția Valentinei Buliga după ce a fost demisă de la şefia CNAS

Reacția Valentinei Buliga după ce a fost demisă de la şefia CNAS

Fosta şefă a Casei Naţionale pentru Asigurări Sociale, Valentina Buliga, a venit cu un mesaj, după ce ieri, Guvernul a demis-o din funcţie. Aceasta spune că a „consolidat o echipă de profesionişti”, a „respectat Legile ţării” şi „a adus un suflu nou în colectiv.

„Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor pentru atmosfera profesionistă și caldă în care am lucrat în această scurtă perioadă. Vă respect şi apreciez mult dedicaţia dumneavoastră.

Am respectat Legile Ţării, stabilit drepturile sociale a mii de beneficiari, asigurat servicii de calitate, promovat propuneri pentru sustenabilitatea financiară a sistemului de asigurari sociale. Am adus un suflu nou în acest colectiv. Am consolidat o echipă de profesionişti.
Îmi doresc ca cei care au luat această decizie politică, să realizeze mai multe în acest domeniu. Să înţeleagă profunzimea proceselor şi riscurilor. Să nu distrugă ceea ce s-a construit cu anii, în conformitate cu standardele europene. Să consolideze principiile în baza cărora cetăţenii Moldovei să trăiasca mai bine aici, acasă, în bunăstare şi linişte”, este reacția Valentinei Buliga.


Amintim că Valentina Buliga a fost numită în funcţia de director general al CNAS la 28 decembrie 2018 şi a fost demisă ieri, 24 iunie 2019, de Guvernul Sandu.

Valentina Buliga este membru al Partidului Democrat din Moldova (PDM), vicepreşedinte şi preşedinte al organizaţiei de femei a formaţiunii democrate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load