COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pușcuța: Saloanele de frumusețe pot funcționa, cu condiția respectării măsurilor de siguranță

Pușcuța: Saloanele de frumusețe pot funcționa, cu condiția respectării măsurilor de siguranță

Întrebat de prezentator, cine poate lucra în condițiile stării de urgență, ministrul Finanțelor a reamintit că Comisia pentru Situații Excepționale doar interzice. Dar există astfel de agenți care pot activa în continuare cu condiția respectării cerințelor.

Aceste explicații au fost făcute de Serghei Pușcuța în cadrul emisiunii "Пятница" cu Anatolie Golea, relatează enews.md.

-În hotărîrile Comisiei se menționează foarte clar cine nu are dreptul să lucreze. Poliția ia decizii. Există și dintre cei care acționează la discreția lor. Au dreptul să activeze constructorii, saloane de coafură și frumusețe, cu condiția asigurării măsurilor de siguranță, dar poliția vine și le dă amenzi.


Acum angajații organelor de stat, inclusiv poliția, au primit instrucțiuni, iar astfel de cazuri devin din ce în ce mai puține.

-Adică, în acest caz este valabilă legea - ceea ce nu este interzis, este permis, cu condiția respectării normelor și cerințelor corespunzătoare?

- Da, cu respectarea măsurilor de protecție: distanța dintre oameni, deținerea măștilor de protecție, spălarea mîinilor și dezinfectarea.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load