Arşiţa stiri: 169
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Prima reacție a conducerii Ansamblului JOC în cazul dansatorilor care au dansat pentru Șor

11 iun. 16:46   Societate
16081 2

După ce în presă au apărut imagini video în care 4 membri ai Andamblului Național Academic JOC s-au încins într-o horă alături de fugarul Ilan Șor, astăzi conducerea Ansamblului a venit cu o reacție.

"În adresa instituţiei nu a parvenit nici o solicitare privind delegarea membrilor colectivului său, sau a ansamblului în întregime, pentru paticipare la vreo prestație artistică în Federația Rusă.

Respectiv Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare JOC nu a participat la evenimentul din Sankt-Petersburg.

Dansatorii vizați de presă (4 persoane), în perioada respectivă au fost în concediu din cont propriu.

În perioada incidentului, colectivul format din peste 80 de artiști au fost implicați în repetiții intense pentru spectacolul "Drăgaica - zeița sînzîienelor", care va avea loc pe 22 și 23 iunie la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu".


Solicităm respectuos să nu fie ponegrită imaginea și numele Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare JOC și să nu se interpreteze eronat informațiile neconfirmate de conducerea oficială a colectivului.

Instituția își rezervă dreptul de a apela la instanțele de judecată în cazul difuzării unor afirmații nefondate privind participarea Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare JOC la evenimentul în cauză", se arată într-o notă de presă.

Reamintim ca recent în presă au apărut mai multe imagini video în care membri ai Ansamblului JOC s-au încins într-o horă alături de fugarul om de afaceri Ilan Șor.

La scurt timp după apariția imaginilor, Ministrul culturii, Sergiu Prodan, a declarat că membrii Ansamblului care au dansat pentru Șor riscă să fie demiși.

10
3
1
7
61

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав