AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 892
Criza energetică stiri: 724
Preşedintele stiri: 3203

Poliția de frontieră a reținut un tînăr pornit în Ucraina pe căi ilegale

21 ian. 16:15   Societate
1678 0

Un echipaj al Poliției de Frontieră Tudora-1 a depistat în zona de responsabilitate un tînăr, care a încercat în mod fraudulos să ajungă în Ucraina. Deși acesta a declarat că este cetățean ucrainean, poliția a constatat că de fapt este un locuitor al raionului Ștefan Vodă.

Tînărul a fost observat în noapte de joi spre vineri de operatorul sistemului de supraveghere video a frontierei care a anunțat polițiștii de frontieră, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Acesta a fost oprit la aproximativ 500 metri de la linia hotarului, mai exact pe traseul Odessa - Reni, în timp ce se grăbea să ajungă în Ucraina. Deoarece nu deținea nicun act de identitate, bărbatul a fost escortat la sediul Sectorului. Poliția a stabilit că tînărul este un cetățean al RM în vîrstă de 32 de ani. El a argumentat că dorea să-și vadă rudele din Ucraina, însă nu și-a permis pe cale legală, deoarece îi lipseau actele de călătorie. Cazul este înregistrat la nivelul Direcției regionale EST și urmează a fi cercetat sub toate aspectele legale.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав