COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 558 INFECTAȚI 288 377(+647)   TRATAȚI 272 677     DECESE 6679(+14)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2922
Puterea stiri: 6766

Pescuitul e o plăcere la Piscicola Ivancea: Artiștii Filarmonicii Naționale, cu undița în mînă ©

1 iul. 15:15   Societate
2396 0

Artiștii Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” se pricep nu doar la cîntat. Zilele trecute, pe teritoriul piscicolei Ivancea, întreaga echipă a participat la un adevărat campionat de pescuit, care va fi transformat într-o competiție anuală.

Naistul Constantin Moscovici spune că timpul petrecut la Ivancea a fost unul de neuitat, toți artiștii savurînd din plin atmosfera de acolo și admirînd împrejurimile frumoase.

„Am desfășurat un campionat al amatorilor de pescuit sportiv. Unii pești prinși au fost aruncați din nou în iaz ca să crească mai mari. La final, chiar eu am făcut o zeamă de pește. Piscicola Ivancea este un loc foarte bine amenajat, cu oameni deschiși, primitori, gospodari. Orice ieșire la natură unește colectivul. După pierderea casei noastre, a Filarmonicii, trebuia o reuniune spirituală”, a povestit naistul pentru Noi.md.

Evenimentul a fost organizat de Comitetul Sindical al Filarmonicii Naționale, în frunte cu maestrul Constantin Moscovici.

Scopul a fost nu doar pescuitul, dar și sensibilizarea, unirea artiștilor dar și crearea bunei dispoziții. În acea zi în sînul familie Filarmonicii Naționale au fost primiți și membri noi, artiști tineri dar foarte talentați.

Constantin Moscovici a pomenit și despre scena mare a Filarmonicii Naționale, de care le este tuturor dor, spunînd că speră din tot sufletul să revină în fața publicului în cel mai scurt timp, tot în acea „casă”.

„Nu ne pierdem speranța! Filarmonica oricum va fi restabilită și o să avem o altă casă”, spune artistul.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽