X 
Jocurile Olimpice stiri: 116
Transnistria stiri: 1410

Oxana Jeleapova: Nu-mi uit meleagurile natale, iubita noastră Moldovă

16 mai. 06:00   Societate
5490 0

Oxana Jeleapova, originară din Republica Moldova, cunoscută drept „ Mrs Universe – Bulgaria”, și-a împărtășit gîndurile despre legătura cu țara sa natală într-un interviu acordat jurnalistei Nina Dimoglo. Trăind în Bulgaria, Oxana păstrează sentimente calde pentru Moldova și își amintește adesea de meleagurile natale.

„Nu simt că am plecat. Sînt în continuare interesată de problemele statului nostru, în special de sudul Moldovei. Putem veni în orice moment. Nu-mi uit meleagurile natale, iubita și frumoasa noastră Moldovă", spune Oxana.

Potrivit ei, viața în Bulgaria este plină de activități – munca, școala, grădinița, de multe ori fiind necesară o imersiune în rutină. Pentru ea, însă, întoarcerea în Moldova este o oportunitate de a simți din nou legătura cu casa.

„Nu poți în Bulgaria să te mai întîlnești din plin cu toate rudele și să sărbătorești, așa cum am sărbătorit acum Paștele. Cu ce pot să compar Moldova însorită? Este frumoasă și oamenii sînt minunați", împărtășește Oxana.

Oxana Jeleapova reprezintă deseori Republica Moldova la diverse concursuri de frumusețe pentru a păstra și susține educația, cultura și tradițiile Republicii Moldova.

11
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?