X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

O moldoveanca a stîrnit o furtună de aplauze la un concurs de frumusețe din Dubai

17 mai. 06:04   Societate
56239 0

Oxana Jeleapova, cunoscută drept „Mrs. Universe - Bulgaria”, a avut onoarea de a reprezenta juriul independent la un concurs de frumusețe din Dubai. Acolo, ea a fost impresionată de prestația unei compatrioate din Moldova. Ea a povestit despre acest lucru într-un interviu cu Nina Dimoglo.

Potrivit acesteia, participanta moldoveancă nu numai că a prezentat țara, dar a demonstrat și tradițiile locale, încheindu-și prestația cu elemente de dans național, ceea ce a provocat o furtună de aplauze:

„Cum să nu te bucuri? Vii la Dubai, sînt 30 de concurente din diferite țări, și dintr-o dată iese o moldoveancă în costum național. Cum să nu fii impresionat? Au fost atît de multe aplauze! La sfîrșit [al spectacolului] ea a făcut un element de dans moldovenesc”.

Jeleapova a menționat că și-a dat votul pentru concurenta moldoveancă, care s-a dovedit demnă nu doar pe scenă, ci și pe parcursul întregului eveniment:

„A trebuit să se prezinte foarte bine. Am fost cu ele timp de 3 zile. Stai în hotel și te uiți la ce fac ele. Există în permanență un fel de organizare, forumuri. Bineînțeles, am avut o slăbiciune pentru participanta noastră moldoveancă, dar cu toate acestea, ea chiar a avut un comportament foarte corect”.


În plus, Oxana și-a exprimat speranța că mai multe astfel de concursuri de frumusețe vor fi organizate în Moldova, subliniind că astfel de evenimente contribuie la apropierea culturilor și înțelegerea între națiuni.

„Am fost plăcut surprinsă. S-au adunat femei superbe, care erau de naționalități absolut diferite. Dubaiul mi-a demonstrat încă o dată că nu ar trebui să existe deloc distincții de naționalitate. Vorbeau limbi diferite, dar erau atît de frumoase din punct de vedere sufletesc încît pînă și înfățișarea lor era estompată de îndată ce oamenii începeau să vorbească, așa că ar trebui să se organizeze astfel de concursuri.

Concurenta Woman of the Universe - UAE (Femeia Universului - Orientul Mijlociu) este creatoarea de modă Valentina Rusu.33
6
0
2
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав