X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

O moldoveancă va participa la concursul mondial de frumusețe „Mrs. Universe”

27 ian. 2023,, 14:00   Societate
10321 0

Conaționala femeie originară din Moldova, Oksana Jeleapova, în calitate de reprezentantă a diasporei moldovenești în Bulgaria, care în octombrie 2022 a cîștigat concursul bulgar de frumusețe la nominalizarea „Mrs. Universe”, continuă să meargă activ și cu succes, fără a-și uita originile moldovenești , promovîndu-și Patria, spre noi culmi, acoperind tot mai multe țări și cîștigînd din ce în ce mai mulți fani și prieteni noi din toată lumea.

Datorită frumuseții, carismei, hotărîrii, acțiunilor sale de întărire a prieteniei popoarelor, Oksana, sau așa cum organizatorii și mulți dintre admiratorii ei o numesc „Monica Bellucci din Republica Moldova”, ca oaspete special, de onoare, ca mesager al păcii și înțelegerii, a fost invitată la numeroase evenimente sociale, ceremonii de premiere și concursuri de frumusețe care vor avea loc în viitorul apropiat în Bulgaria, Sofia, România, București, Ungaria, Budapesta, Rusia, Moscova, Georgia, Tbilisi, Emiratele Arabe Unite, la Dubai și Abu - Dhabi și în alte orașe și țări.

Iar anul viitor, cu toate realizările, succesele, baza de cunoștințe și experiența dobîndită, Oksana va reprezenta Bulgaria la concursul mondial de frumusețe „Mrs. Universe”.

Îi dorim mult succes Oksanei și noi victorii strălucitoare!


18
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав