Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Oxana Barkovskaia: „Nu poți să-ți tratezi viața ca pe un maculator”

6 iun. 06:00   Societate
2256 0

Nu poți să-ți tratezi viața ca pe un maculator și nu trebuie să te temi niciodată de nimic, la orice vîrstă, trebuie să crezi în tine însuți, să nu-ți fie teamă să încerci și să știi că acest lucru se va realiza cu siguranță, că toate visele sînt absolut realizabile, cu excepția cazului în care, bineînțeles, visezi la ceva complet ireal.

O astfel de opinie a exprimat în cadrul unui podcast de pe youtube.com Oxana Barkovskaia, academician al Academiei Ruse de Televiziune, membru al Asociației Naționale de Radio și Televiziune din Rusia, academiciană a Academiei Eurasiatice de Televiziune și Radio, producător general la postului de televiziune Format TV, relatează Noi.md.

Comentînd afirmația potrivit căreia mulți oameni se tem adesea să își asume riscuri în ceea ce privește munca și se îndoiesc că vor reuși să-și realizeze visele dintr-un motiv sau altul, ea a remarcat că nu trebuie să ne fie frică de nimic, la orice vîrstă.

„Dacă ai 15 ani, ar trebui să știi cu siguranță că viața se poate schimba cu siguranță de 10 ori, dar în niciun caz nu ar trebui să-ți tratezi viața ca statul pe valize pe peron. Adică să stai și să aștepți ca trenul să plece. Aștepți trenul tău. Nu, trebuie pur și simplu să te urci, să încerci. Dacă nu este trenul tău, îți iei valiza sau îți lași valizele și te urci în alt tren și mergi mai departe", a subliniat Oxana Barkovskaia.

Potrivit acesteia, nu poți să-ți tratezi viața ca pe un maculator.


„Iată viața. Ea este în fiecare zi. Noi nu putem repara deloc ce a fost ieri. Ce va fi mîine nu este clar deloc, mai ales în contextul actual al evenimentelor mondiale globale. Asta e viața. Eu stau aici acum. Și trebuie în acest minut să visezi, în acest minut să înțelegi spre ce tinzi și acest lucru cu siguranță se va întîmpla. În general, cred că toate visele sînt absolut realizabile, cu excepția cazului în care, bineînțeles, visezi la ceva absolut nereal, că vei merge în căutarea unui unicorn și îl vei găsi cu siguranță", a declarat academicianul Academiei ruse de Televiziune.

Ea a menționat că visurile trebuie să fie mai mult sau mai puțin reale și ar trebui să fie puțin mai mărețe decît cele pe care le ai acum, mai multe.
„Iată eu acum realizez un film și știu că anul viitor voi filma un film întreg. Adică, am o creștere a mea interioară și știu că voi reuși cu siguranță", a subliniat Oxana Barkovskaia.

Ea a subliniat că nu trebuie să ne fie frică și să credem în noi înșine, trebuie să ne spunem că „pot să o fac, sînt demnă, nu sînt mai rea decât alții, sînt pur și simplu diferită”.

„Mă voi apropia de oglindă și îmi voi spune: poți astăzi să nu mai bei și să nu mai consumi, sau poți să te oprești din toate acestea și să mergi prin viață în direcția corectă, poate un pic mai grea, pe o cale puțin mai complicată, dar urmează această cale și cu siguranță vei ajunge la visul tău, la obiectivul tău. Formula este foarte simplă: nu beți, nu consumați, credeți în voi înșivă și știți că totul se va împlini și nu vă fie frică să încercați", a declarat academiciana Academiei Ruse de Televiziune, membră a Asociației Naționale de Radio și Televiziune din Rusia, academiciană a Academiei Eurasiatice de Televiziune și Radio, producător general al postului de televiziune Format TV.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав