COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 752 631 INFECTAȚI 281 700(+484)   TRATAȚI 267 372     DECESE 6595(+9)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Opinie: Legea este de partea lui Stoianoglo

23 iul. 16:45   Societate
1858 3

Noua guvernare promite să pună hoții după gratii organizînd o epurare totală în țară și solicită demisia procurorului general Alexandru Stoianoglo pentru a-l substitui cu omul său, dar legea este de partea actualului procuror general, care a cîștigat concursul și a fost aprobat în funcție pentru un termen de 7 ani.

Acest lucru a fost declarat într-un comentariu pentru eNews de jurnalistul Valeri Demidetchi, menționînd că regulile, desigur, pot fi modificate, relatează Noi.md.

„În țara noastră, Legea fundamentală a fost modificată de nenumărate ori, în locul parlamentului ales legal, de doar șase judecători ai Curții Constituționale cu pașapoarte străine. Dar, din anumite motive, autoritățile nu cer curățarea acestei instituții.

„Există o altă problemă - modificările aduse legii adoptate de noii deputați nu vor avea efect retroactiv. Și atunci autoritățile nu vor avea de ales decît să-l oblige pe Stoianoglo să-și dea demisia din propria inițiativă. Toate de dragul unei cauze importante, urgent! Ce vor spune oamenii despre acest caz peste cîțiva ani? Vom trăi și vom vedea...”, a remarcat el.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽