X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

La 46 de ani, o femeie din Ecuador s-a calificat în cursa pentru Miss Univers. Cine este Yajaira Quizhpi

7 iun. 23:00   Externe
4241 0

Ecuadorul ar putea să aibă la concursul de frumusețe Miss Univers de anul acesta o reprezentantă de 46 de ani. Yajaira Quizhpi, care reprezintă regiunea Sierra, luptă pentru titlul național de Miss Univers Ecuador care îi asigură locul în competiția mondială.

Sîmbătă aceasta, ea și alte 24 de femei vor concura la finala concursului care va avea loc la Machala, în provincia El Oro. Cîștigătoarea va reprezenta Ecuadorul la concursul Miss Univers din Mexic, din luna septembrie, potrivit CNN.

Quizhpi este cea mai în vîrstă femeie din istoria țării care a participat la concursul organizat de franciza Miss Univers, transmite Digi24.

Mă simt mîndră că mi se permite să fiu aici. Am spart barierele și este important ca noi, ca femei, să facem un pas înainte fără a ne fi teamă”, a declarat ea pentru CNN en Español într-un interviu video.

ecuador7


Participarea ei la competiție a fost posibilă după ce organizația Miss Universe și-a schimbat regulile legate de vîrstă. Anterior, concurentele trebuiau să aibă vîrste cuprinse între 18 și 28 de ani. Din 2024 a fost elimitată limita superioară de vîrstă. „Experiența a fost plină de satisfacții și m-a îmbogățit. Soțul și fiul meu m-au susținut.

Soțul meu a fost persoana care m-a încurajat să mă înscriu în competiție și datorită lui am ajuns pînă aici”, a adăugat ea. Quizhpi este inginer chimist și s-a născut în Azogues, în provincia Cañar. Ea spune că celelalte concurente au susținut-o și că teama de a fi criticată a fost depășită simțind prietenia lor sinceră.

ecuador5

„M-au primit cu multă afecțiune, am învățat unele de la altele, din experiențe pozitive și negative. A fost o mare lecție de viață”, a spus ea. Quizhpi nu este singura concurentă care nu ar fi putut participa în concordanță cu vechiului regulament.

5
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав