COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Noutate bună pentru locuitorii satului Dănceni din raionul Ialoveni

Noutate bună pentru locuitorii satului Dănceni din raionul Ialoveni

Primarul ales al satului Dănceni din raionul Ialoveni, Victoria Butuc-Guranda, susține că, în urma unei întrevederi cu administratorul rutei Dănceni-Chișinău, a convenit la efectuarea unor noi măodificări pentru locuitori, informează provincial.md.

„Dragi consăteni, vă aduc la cunoștință că vineri am avut o întrevedere la solicitarea mea cu dl Castraveț Eugen, administratorul rutei Dănceni – Chișinău. Am discutat despre toate problemele existente, i-am comunicat solicitările dvs, despre orar și posibilitatea introducerii unor curse prin zona Hîrțu și orășelul militar, despre comportamentul neadecvat al unor șoferi, despre necesitatea reintroducerii cursei de la 6:20 și cea de 20:00. Am fost asigurată că vor fi înlăturate treptat problemele invocate”, a scris primarul, pe o rețea socială.

În același timp, primarul ales comunică și despre introducerea unor noi modificări. „Va fi reintrodusă ruta de la 6:20, sperăm să ne ajute să diminuăm din îmbulzeala pasagerilor de la orele de vîrf”, a conchis Butuc-Guranda.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load