Criza energetică stiri: 1635
Cutremure stiri: 271

Noutate bună pentru locuitorii satului Dănceni din raionul Ialoveni

18 noi. 2019,, 12:30   Societate
4395 0

Primarul ales al satului Dănceni din raionul Ialoveni, Victoria Butuc-Guranda, susține că, în urma unei întrevederi cu administratorul rutei Dănceni-Chișinău, a convenit la efectuarea unor noi măodificări pentru locuitori, informează provincial.md.

„Dragi consăteni, vă aduc la cunoștință că vineri am avut o întrevedere la solicitarea mea cu dl Castraveț Eugen, administratorul rutei Dănceni – Chișinău. Am discutat despre toate problemele existente, i-am comunicat solicitările dvs, despre orar și posibilitatea introducerii unor curse prin zona Hîrțu și orășelul militar, despre comportamentul neadecvat al unor șoferi, despre necesitatea reintroducerii cursei de la 6:20 și cea de 20:00. Am fost asigurată că vor fi înlăturate treptat problemele invocate”, a scris primarul, pe o rețea socială.

În același timp, primarul ales comunică și despre introducerea unor noi modificări. „Va fi reintrodusă ruta de la 6:20, sperăm să ne ajute să diminuăm din îmbulzeala pasagerilor de la orele de vîrf”, a conchis Butuc-Guranda.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав