X 

Noua ministră a Mediului a fost prezentată colectivului

22 noi. 2022,, 11:15   Societate
1936 0

Prim-ministra Natalia Gavrilița a prezentat-o angajaților pe Iordanca-Rodica Iordanov, deja în calitate de ministra Mediului. În cadrul mesajului de salut, Iordanov a asigurat că se lucrează la mai multe domenii ale mediului care sînt de mare importanță.

„Cu suportul autorităților și a partenerilor de dezvoltare a început în forță gestionarea deșeurilor în Republica Moldova, acest lucru bucură și aștepăm rezultate. De asemenea, știu că munciți mult pentru a realiza obiectivul de împădurile și că vă doare pe fiecare în parte faptul că se taie foarte mult.

Sperăm că împreună vom remedia situația, dar la moment trebuie să gestionam cît mai bine aceasta iarna, care va fi una foarte grea”, a spus prim-ministra. ” Noi trebuie să facem viața mai ușoară copiilor noștri. Acțiunile noastre de azi, vor contribui la viitorul de mîine”, a spus Natalia Gavrilița.

La rîndul său, Ministra Mediului, a mulțumit pentru încredere și deschidere la cooperare pe segmentul gestionarea deșeurilor și a împăduririi. Totodată, Iordanov a asigurat că se lucrează și la alte domenii ale mediului care sînt de mare importanță, scrie Noi.md cu referire la replicamedia.md.

„Noi lucrăm și la restabilirea apelor – apă este o resursă strategică. Și avem de muncit la reziliența în fața schimbărilor climatice. Totodată, noi pledăm pentru faptul ca agenții economici să activeze conform legislației de mediu și să respecte toate normele care se impun”, a declarat Iordanca-Rodica Iordanov”.


Iordanca-Rodica Iordanov a ocupat anterior funcția de secretară de stat în cadrul Ministerului Mediului.

Anterior, funcția era ocupată de Iuliana Cantaragiu. Aceasta și-a depus demisia în septembrie, din funcția de ministră.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий