X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 142
Transnistria stiri: 1412

Mesaj important de la ANTA

28 mai. 10:00   Societate
4772 0

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) informează, conform demersului Ministerului Comunităților Teritoriilor și Dezvoltării Infrastructurii al Ucrainei, că autoritățile vecine vor interzice trecerea frontierei unităților de transport care nu sînt înregistrate în sistemul electronic „eCherha”. Nerespectarea acestei reglementări va fi considerată o încălcare a legislației.

Suplimentar reamintim că, pentru fiecare unitate de transport care se deplasează pe o rută regulată, operatorul de transport este obligat să rezerve un interval de timp în sistemul „eCherha” conform graficului de circulație stabilit al rutei respective.

Transportatorii care efectuează curse ocazionale de persoane trebuie să introducă în sistem numărul autorizației sau numărul Carnetului cu foi de parcurs INTERBUS.

În contextul celor menționate supra, ANTA recomandă operatorilor de transport ai Republicii Moldova, antrenați în efectuarea transportului rutier internațional de persoane, să asigure respectarea procedurii de înregistrare a curselor în sistemul electronic, în vederea evitării constrîngerilor legale din partea autorităților ucrainene.

1
1
1
1
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав