X 

MECC întreprinde toate măsurile pentru organizarea în siguranță a sesiunii de examene 2021

24 oct. 2020,, 09:34   Societate
4231 2

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare întreprind toate măsurile necesare pentru organizarea în siguranță a sesiunii naționale de examene 2021.

Pentru elaborarea subiectelor de examen în sesiunea 2021 vor fi constituite 7 grupuri de lucru pentru testarea națională în învățămîntul primar, 5 grupuri pentru examenele naţionale de absolvire a gimnaziului şi 37 de grupuri pentru examenul naţional de bacalaureat, transmite unimedia.info.

Activitatea fiecărui grup de lucru este coordonată de către un coordonator, care este responsabil de varianta finală a testului de examen atît din punct de vedere științific, cît şi al securității informaţiei. Fiecare coordonator semnează angajamentul de asigurare a securităţii materialelor de examen.

Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare va organiza sesiunea de examene 2021 în conformitate cu orarul și disciplinele stabilite în ordinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării nr. 1067/2020.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий