COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2953
Puterea stiri: 6776
Coronavirus stiri: 7597

Mărturiile unor șoferi nevoiți să lucreze o zi la morgă, după ce au fost prinși băuți la volan

17 sep. 15:45   Societate
1614 1

O zi de lucru la morgă! Asta prevede, între altele, Programul de reeducare a şoferilor, care se încumetă să urce băuți la volan. Pentru a-i face responsabili, acestora le este propus un curs de tratament special.

Într-o discuție de filmare, șoferii implicați în program au declarat că au învățat bine lecția și nu mai vor să încalce regulamentul rutier, transmite Noi.md cu referire la Jurnal.md.

Orice om trebuie să răspundă pentru greșeli! Astăzi vorbim despre șoferii, care au urcat la volan în stare de ebrietate și au avut norocul să fie opriți de poliție pînă a provoca un accident fatal. Au rămas fără permis de conducere, iar pentru a-l recăpăta, trebuie să treacă un program de reeducare.

Dimineața devreme, 12 bărbați au venit la Centrul de Medicină Legală din Chișinău, unde urmau să petreacă cinci ore, care, probabil, nu le vor uita niciodată. Înainte de a intra în morgă, toți au semnat un acord de confidențialitate.

Toate, însă, doar după o instruire riguroasă. Angajații de la morgă le-au amintit șoferilor pedepsiți că în locul persoanelor decedate aduse aici puteau fi ei. Potrivit poliției, alcoolul este pe locul cinci în topul cauzelor accidentelor rutiere. Doar în acest an, 12 persoane au decedat în astfel de situații.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽