X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 959

Mai mulți locuitori ai capitalei vor rămîne fără apă la robinet

23 mai. 23:00   Societate
1580

Consumatorii din localitățile Stăuceni și Goianul Nou vor rămîne miercuri, 26 mai, fără apă la robinet. Sistările sînt planificate între orele 09.00 și 20.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări, transmite Noi.md cu referire la ipn.md.

Tot miercuri, între orele 09.00 și 17.00, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Fîntîniței și Tineretului din orașul Vatra. Deconectările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de spălare și dezinfectare a turnurilor și rețelelor de apeduct. În același interval de ore și din motive similare, apa va fi oprită pe străzile Drumul Bîcului, Mateevici și Sf. Țării din satul Ghidighici.

Consumatorii vizați sînt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sînt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав