X 

La Parlament vor fi organizate audieri în legătură cu creșterea numărului de accidente

7 sep. 15:08   Societate
2187 0

Parlamentarii vor organiza audieri publice în legătură cu numărul în creștere a accidentelor înregistrate pe drumurile din țară.

Anunțul a fost făcut de către președintele Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

În cadrul ședinței Parlamentului, Carp a anunțat că audierile cu privire la asigurarea securității rutiere vor fi organizate vineri.

„Subiectul este complex, începe cu cei de la școlile auto, unde unii sînt implicați în acțiuni de corupție, să vedem ce școli sînt astea, dar se cere și de la autorități să asigure iluminat. Vom dezbate acest subiect pentru a scoate în evidență toate problemele”, a spus Carp.

De menționat că de la începutul acestei săptămîni, au avut loc mai multe accidente. În două dintre ele, vinovați se fac un angajat al Brigăzii cu destinație specială „Fulger” și un polițist.


Un caz de rezonanță a fost cel al tinerei polițiste, care săptămîna trecută a lovit mortal o altă tînără la Sîngera și a rănit alte două minore.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?