COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 477

Isteria în masă cu noua tulpină "omicron" urmărește două scopuri politice. Opinie

29 noi. 2021,, 10:15   Societate
2818 2

Isteria în masă începută de toate mass-media globale în legătură cu apariția noii "tulpini din Botswana" – Omicron, urmărește două scopuri politice, care constau în faptul de a scădea prețurile la petrol și, respectiv, la combustibil pentru americani, ceea ce este important pentru oprirea prăbușirii ratingului lui Biden, precum și de a speria oamenii și a-i forța să-și administreze a treia doză de vaccin, în condițiile în care pe 19 noiembrie Statele Unite și Marea Britanie au permis a treia doză de vaccin pentru toți oamenii de la 18 ani.

Această opinie a fost exprimată pe canalul său telegram de deputat Parlamentulului Republicii Moldova din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, transmite Noi.md.

El a atras atenția asupra faptului că toate mass-media globală au început isteria în masă în legătură cu apariția noii "tulpini din Botswana" – Omicron, menționînd că aceasta este chiar mai contagioasă și mai periculoasă, mai contagioasă decît Delta, are 32 de mutații, este rezistentă la vaccinuri și s-a dezvoltat în corpul unui pacient bolnav cu HIV.

"Înțelegeți? Ce ar putea fi mai înfricoșător decît un hibrid de HIV și covid? Deja și OMS a avertizat că acest virus este extrem de periculos. Întreaga istorie urmărește 2 scopuri politice evidente. Primul este scăderea prețurilor petrolului, care are o importanță esențială pentru Partidul Democrat din SUA. Ei au nevoie se scăderea prețului la combustibil pentru americani în interiorul țării pentru a opri prăbușirea ratingului lui Biden.
Al doilea obiectiv este că, pe 19 noiembrie, Statele Unite și Marea Britanie au permis a treia doză de vaccin pentru toate persoanele de la vîrsta de 18 ani. Prin urmare, pentru a determina oamenii să meargă să-și aplice a treia doză de vaccin, ei trebuie speriați foarte mult. De aceea a fost inventată istoria cu noua super mutație", a subliniat Bogdan Țîrdea.

Potrivit acestuia, primul scop a fost parțial atins: petrolul a scăzut cu 10 dolari într-o zi, pe fondul așteptărilor unor noi lockdown-uri.

"Globaliștii, desigur, folosesc la maxim subiectul covid. Sute de milioane de doze noi, doza booster de vaccin - profit suplimentar pentru Big Pharma. Iar lockdown-urile sunt cel mai bun instrument pentru consolidarea puterii băncilor și a Big Tech: Google, Amazon, Facebook etc. Omul stă acasă, navighează pe rețele. Ia împrumuturi. Își face vaccinuri. Îi e frică, nu se împotrivește, nu protestează. Țările mici, de asemenea, iau împrumuturi pentru vaccin. Întreprinderile lor dau faliment. Pierd din cauza lockdown-urilor și puterile industriale, cum ar fi China. Pierde și Rusia. Au de cîștigat Big Pharma, Big Tech, bankster-ii, adică globaliștii. De aceea este nevoie de panică. Ea ajută la justificarea problemelor economice ale SUA (Biden) și ale UE. Respectiv, de vină este pandemia, noi deja ieșisem din criză, totul era deja super, dar noua mutație (și nu neprofesionalismul lui Biden, al guvernului Germaniei) a stricat totul. Au găsit ceva pe care să arunce vina inflației și noile probleme. Un ecran tipic de fum, plus alte zeci de miliarde de dolari pentru Big Pharma!", a spus deputatul.

El a atras atenția asupra următorului punct: abia vineri a fost anunțată despre noua tulpină, și ea a fost deja găsită în Germania, Republica Cehă, Marea Britanie, Israel, Hong Kong, Africa de Sud.

"Și cum testul PCR o detectează atît de repede, dacă tulpina Omicron abia a apărut? Și acest lucru este promovat desigur de OMS, care este sub controlul liberalilor globaliști! Marea Britanie a anunțat că trebuie de revaccinat pe toți pînă pe 15 decembrie. Dar populația nu a mers la revaccinare. În SUA s-a întîmplat același lucru - cu o săptămînă înainte de introducerea dozei booster, rata revaccinării era slabă. Dar poftim o nouă tulpină, pentru ca populația să se sperie și să meargă să se vaccineze....Sincer, acest lucru întrece deja toate limitele....", a subliniat Bogdan Țîrdea.

2

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X