X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ceban: Mulți încearcă acum să caute ceva senzațional

2 ian. 15:15   Politică
3074 1

Într-o declarație făcută recent, primarul capitalei, Ion Ceban, a adus în discuție transparența cheltuielilor municipale pentru Tîrgul de Crăciun și spectacolele asociate, afirmînd că acestea sînt semnificativ mai reduse comparativ cu evenimentele recent organizate de guvernare, transmite Noi.md

El a menționat Gala Sportului de la Arena Chișinău, cu costuri de 9 milioane de lei, și cheltuielile de 2,3 milioane de lei pentru scena recentă de la Președinție, criticînd disproporția dintre costurile acestor evenimente și cele ale activităților municipale, fără a menționa ce sumă a cheltuit Primăria Chișinău.

"De exemplu, Gala Sportului de la Arena Chișinău, unde au participat vreo 400 de persoane, dintre care mai mulți funcționari și oficiali, decît sportivi, a costat 9 milioane de lei. Aduc aminte și despre recenta scenă de la Președinție pentru care s-au cheltuit 2,3 milioane de lei. Fac aceste comparații pentru că mulți încearcă acum să caute ceva senzațional. Noi nici de departe nu ajungem la această sumă", a sus Ion Ceban.

Primarul a exprimat și nemulțumirea față de ceea ce el consideră a fi o cenzură și o intenție rea din partea postului public de televiziune Moldova 1.

"Voi ruga juriștii să verifice de ce atîta osîndă la postul public de televiziune Moldova 1, care în seara de Revelion a cîntat osanale guvernării. Adică nu au fost puși în valoare artiștii și scena din PMAN, așa cum este peste tot în lume, dar s-a cîntat cît de frumoasă este guvernarea noastră. Este pentru prima dată cînd nu s-a transmis Revelionul din centrul Capitalei, deși am transmis solicitare tuturor instituțiilor media", a spus Ceban.


28
0
1
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?